Over mij

Coming together is a beginning
Keeping together is progress
Working together is succes!!

Ik ben er heilig van overtuigd dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ ook van toepassing is binnen onze zakelijke wereld. En dat dit uitgangspunt een must is voor langdurige relaties. Verder vind ik het belangrijk dat je trots bent op wat je doet en wie je bent en zie ik er naar uit om je te leren kennen. We kunnen dan samenwerken aan je zichtbaarheid op het internet. Ik denk daarbij graag met je mee!

Al jaren heb ik een fascinatie voor de online wereld en computers in het algemeen. Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring in zowel de ICT (retail), helpdesk & training, in & outside sales. Ook als  vrijwilliger voor sportverenigingen heb ik vele initiatieven genomen op gebied van social media, off-line media en/of website beheer. Met apparatuur sta ik ook m’n mannetje, ik installeer alles zelf of het nu gaat om software, hardware, mobile, maar ook allerlei apparaten in en om het huis.

Wil je weten wat een samenwerking met mij inhoudt? Neem dan contact met mij op. 

We kunnen desgewenst een zgn. inspiratie sessie inplannen, 60 minuten kennismaken, sparren, inspireren & adviseren zodat jij direct aan de slag kunt met een aantal tips. Een inspiratie sessie kost je slechts € 49.95.

Portfolio

Wat voor mij zo gewoon is, is voor een ander mogelijk een hoofdpijndossier! Zie hier wat projecten uitgelicht.

Neem zeker contact met me op als je ergens mee aan de slag wilt…

Website

Voor een sportvis en rondvaartbedrijf realiseerde ik een WordPress website. We gebruikten daarvoor een domeinnaam die reeds enige tijd in bezit was. De diverse mogelijkheden worden op deze website beter uitgelicht met mooi fotomateriaal.

Facebook, Poster en interview

Al jaren draag ik de lokale tennis-verenigingen (Zebra-tennis) een warm hard toe en lever ik een bijdrage in de vorm van diverse promotionele uitingen, zo ook dit voorjaar voor T.O.V.

Facebook advies & campagnes

Voor het bootcamp bedrijf van Karin heb ik Facebook campagnes opgezet.

We hebben tevens een aantal ondersteunende sessies op mijn kantoor gehad, voor ontwikkeling & strategie.

Naamsbekendheid

Voor de lokale fietsenwinkel heb ik gewerkt aan de naamsbekendheid in de regio. Door mooie acties te mogen uitwerken (jubileum, feestdagen, onderhoudsactie) is dit project zeer geslaagd te noemen.

Een stapje hogerop met Sibi online support

Sibi online support is je strategische partner op het gebied van alle online activiteiten voor winkelier en ZZP’er. Kennismaken?

Neem conact met me op via CONTACT.

Wat anderen zeggen over Sibi online support

SiBi online support hecht aan kwaliteit en tevreden klanten.

Onderstaand een overzicht van reacties van klanten, maar ook van samenwerkingspartners. 

5/5

Sanneke - Klusbedrijf Fixklus

Simone heeft ons fantastisch geholpen en ondersteuning geboden. Daarnaast geeft ze tips hoe je jouw bedrijf het beste kan promoten op je facebook en/of website. Hoe maak je jouw bedrijf bijzonder? Vraag het Simone en ik weet zeker met die tips kom je een heel eind.

5/5

Karin den Ouden - Sportiefits

Simone kwam op het juiste moment om mij te ondersteunen en veel werk uit handen te nemen. Ze heeft mij al veel geleerd, geeft praktische tips en ze denkt goed mee met jouw bedrijf. Een aanrader voor alle niveaus van ondernemen en groeien,als je meer resultaat wilt halen uit jouw Facebook en/of website.

5/5

Jonathan Visser - 2 Wieler Centrum Tholen

Simone heeft middels Facebook marketing mijn bedrijf regionaal op de kaart gezet met behulp van posts, winacties en advertenties. Ik heb haar alle vrijheid gegeven en telkens kwamen er weer leuke ideeën. Het was mij niet bekend dat er zoveel mogelijk was met Facebook. Super bedankt voor alles wat je gedaan heb voor ons.

5/5

Ineke Liem - VAatWork

Super samenwerken met Simone, ze heeft veel kennis van zaken, to the point en snel in de actiemodus.